❀حس خوب اشپزی✿
❀حس خوب اشپزی✿

❀حس خوب اشپزی✿

Focaccia نان محلی ایتالیا


این نون اسمش Focaccia  هست ، نون محلی ایتالیاست که بینشون فوق العاده طرف دار داره. و خیلی هم خوشمزه است




مواد لازم


 مخمر  1 قاشق غذا خوری
 آب گرم  175
  گرم
 آرد  250
  گرم
روغن زیتون 150  گرم
پنیر  خامه ایی 50  گرم

نمک  نوک قاشق  غذاخوری

شکر دانه ریز  نصف  قاشق غذاخوری

 پنیرپارمسان  75 گرم
نصف قاشق چایخوری شوید خشک
نصف قاشق چایخوری ریحان خشک شده
نصف قاشق چایخوری آویشن خشک
نصف  قاشق چایخوری جعفری خشک



  در ضمن  میشه بین نون به غیر از سبزی و پنیر، گوجه فرنگی، زیتون، پیاز،   بزارید.




  مخمر را در آب گرم  بریزید و تو جای تاریک  و گرم بذارید تا حجمش دو برابر بشه.  بعد تو یه کاسه ی بزرگ مخمر رسیده و ارد و  نیمی از روغن زیتون و نمک و شکر را ریخته و هم میزنید



خمیر رو خوب ورز بدید و روش رو با سلیفون  بپوشونید و تو یه جای گرم بذارید تا حجمش دو برابر بشه.







وقتی حجمش دو برابر شد. خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید



هر قسمت رو با وردنه به ضخمات 2 سانت باز کنید





قالبتون رو بردارید و کفش رو کاغذ روغنی بندازید و  یک لایه از خمیر رو بزارید داخل قالب



با یه قلمو روی خمیر رو خوب روغن زیتون می مالیم




پنیر خامه ایی یا پنیر سفید فرقی نداره رو رنده می کنیم یا با چنگال له می کنید و روی نون می ریزیم



سبزی ها روی پنیر میریزیم. ریحون + شوید + آویشن + جعفری



لایه ی بعدی خمیر رو میذاریم روش



روی ظرف رو با سلیفون می پوشونیم و  دوباره برای 2 ساعت میذاریم یه جای گرم تا حجمش دو برابر بشه.



با بقیه ی روغن زیتون روی خمیر رو می مالیم.



با ته قاشق یا وردنه سوراخ روی خمیر ایجاد میکنیم.



بعد قالب رو توی طبقه ی وسط فر از پیش گرم شده با درجه ی 180 میذاریم تا روی خمیر طلایی بشه. و نون بپزه.



وقتی نون رو  از توی فر دراوردیم  همونطور داغ داغ پنیر پارمسان رو رنده میکنیم و روی نون میریزم.




وقتی کاملا سرد شد برش بزنید و میل کنید.





نظرات 1 + ارسال نظر
نیلوفر جمعه 21 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 06:32 ب.ظ http://niloofar123.blogsky.com/

خیلی خوب بود

مرسی عزیزم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد