تابستون یعنی میوهاش ! یه کیک فوق العاده خوشمزه با گیلاس
مواد لازم:
آرد 150 گرم
روغن 120 گرم
شکر 120 گرم
گیلاس 120 گرم
تخم مرغ کامل 1 عدد
وانیل 1/3 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
سیب 1 عدد (دلخواه)
کره و شکر و وانیل رو با هم زن بزنید تا سبک بشه.
یه تخم مرغ کامل همراه دو عدد زرده ی تخم مرغ رو به کره اضافه کنید و هم بزنید
خوب هم بزنید تا مخلوط بشن
آرد رو اضافه کنید و هم بزنید
هسته های گیلاس رو بگیرید و همراه 1 یا 2 قاشق شکر بذارید کمی بپزه تا نرم بشه و بعد از پخت آبکش کنید و به مواد داخل کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن.
مواد رو داخل قالبی که چرب کردید بریزید و روش رو صاف کنید و روش رو سلیفون بکشید و به مدت دو ساعت داخل یخچال بذارید.
سیب رو پوست بکنید و قاچ کنید و خمیر کیک رو که استحرات کرده رو بردارید و سیب ها رو روش بچینید.
و در فر از پیش گرم شده با درجه ی 160 به مدت 40 تا 45 دقیقه بذارید تا بپزه
برش بزنیدو میل کنید.